Независимо дали продавате имот или избирате вашето ново жилище, избирайки партньорството на Агенция АРГОС, Вие избирате професионализма на нашия екип и многогодишния международен опит в областта на недвижимите имоти.

Нашите консултанти могат да Ви предложат набор от услуги и съдействие за намиране на имота, който търсите:
• Консултантите на Агенция АРГОС най-често са водещи във Вашия район, където можете да разчитате на първокласно обслужване. Големият брой разнообразни оферти, с които разполага нашата агенция, е гаранция за доверието на клиентите в услугите, които предлагаме. Ето защо те често имат достъп до акту
ална информация за офертите на пазара още преди всъщност имотите да са обявени за продажба или наем. Вие можете да се възползвате от това като купувач. 
За да Ви спестим време и усилия, нашите консултанти ще ви представят  предложенията за продажба на пазара в удобно за Вас време.

• Нашите специалисти могат да преговарят за цената на избран имот от Ваше име. Възползвайте се от опита на  консултантите, които участват в преговори за цена ежедневно и са в крак с текущите пазарни тенденции, за да постигнете най-изгодната цена за Вашата инвестиция. 
• При необходимост от допълнително финансово обезпечение за покупката на имота, който сте избрали, работим с доказани кредитни консултанти при съдействие за отпускане на кредит. 
• Професионална консултация и съдействие при изготвяне на необходимите документи за покупката: ние ще Ви консултираме за необходимите документи и срокове, за да достигнем най-безпроблемно до закупуването на избрания от Вас имот. 
• Корекна обратна връзка на всеки етап от работата с нас. 
Това са само част от услугите, от които можете да се възползвате в нашата агенция за недвижими имоти.

 

Доверете ни се  на телефон  0892 215 464