Аргос Имоти предлага за продажба апартаменти във Verita Residence малка, комфортна сграда, в тих и спокоен квартал на гр. Варна, в центъра на кв. Виница.
Апартаментите се продават завършени по БДС, с ПВЦ дограма и външна блиндирана врата, с допълнителна възможност за проектиране на вътрешните пространства, довършване и обзавеждане на апартаментите от опитен екип професионалисти. Сградата е построена с висококачествени материали и се отличава със стил, хармония и внимание към детайла.

Апартаментите са проектирани за изключителна функционалност. За максимален комфорт на живущите ще има асансьор и домофонна система, отделени паркоместа, зелени площи и обособени алеи за пешеходен достъп. Към всеки апартамент има балкон/и, мокро помещение/ дрешник, две тоалетни и индивидуално обособено паркомясто, което е включено в цената на апартамента. Има възможност за закупуване на гараж. Партерните апартаменти предлагат малка част от двора за желаещите да имат собствени зелени площи.


Имотът е разположен в спокоен район, в центъра на кв. Виница, кварталът с най-чист въздух във Варна. В близост има денонощен супермаркет, пазар и спирка на градския транспорт.Намира се на 7км от центъра на града, на 2км от курорт “Св.Св. Константин и Елена“ и плажа, на 11км от курорт “Зл.Пясъци“. На изхода на квартала, в посока “Ал.Манастир“е разположена конна база. Кварталът е с добра транспортна обезпеченост и отлични комуникации. Основно училище, ОДЗ Иглика, Провославен храм “Свети Атанасий“, Дом за медико-социални грижи за деца, Многопрофилна болница, ветеринарна лечебница, аптеки, бензиностанции, кметство, пощенски клон, клон на банка, множество хотели и магазини.

Разпределение Партер

Тристаен апартамент на партерен етаж с паркомясто и дворна част

Двустаен апартамент на партерен етаж с паркомясто и дворна част

Разпределение Втори жилищен етаж

Тристаен апартамент на втори жилищен етаж с паркомясто

Двустаен апартамент на втори жилищен етаж с паркомясто

Тристаен апартамент на втори жилищен етаж с паркомясто

Разпределение Трети жилищен етаж

Тристаен апартамент на трети жилищен етаж с паркомясто

Двустаен апартамент на трети жилищен етаж с паркомясто

Тристаен апартамент на трети жилищен етаж с паркомясто

Разпределение Четвърти жилищен етаж

Тристаен апартамент на четвърти жилищен етаж с панорамна покривна тераса и паркомясто

Тристаен апартамент на четвърти жилищен етаж с панорамна покривна тераса и паркомясто

Гараж